Uutiset:

Ota yhteyttä:

mail(at)joakimberghall.com


Keikat:


6/7/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Kultursommer Oldenburg, Saksa


7/7/2017

Tsuumi Sound System

Kihaus, Rääkkylä


8/7/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Fest Afrika, Tampere


9/7/2017

Tsuumi Sound System

Goigoorts Festival, Belgia


15/7/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Ilosaarirock, Joensuu


16/7/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Linnajazz, Hämeenlinna


16/7/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Linnajazz, Hämeenlinna


17/7/2017

Joakim Berghäll SOLO

Tenho Restobar, Helsinki


26/7/2017

Tsuumi Sound System

Takinkääntöviikot, Mallusjoki


29/7/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Etnosalo Festival, Salo


5/8/2017

Tsuumi Sound System

Montelago Celtic Festival, Italy


12/8/2017

Wusheng Company

Savoy-teatteri, Helsinki


19/8/2017

Helsinki-Cotonou Ensemble

Turku Jazz


27/8/2017

Teija Niku

Janakkala


22/9/2017

Tsuumi Sound System

Victoriateatern, Malmö, Sweden

Kesä 2016 pian paketissa!  2/8/2016


Kesä vei ympäri Suomen, sekä Kööpenhaminan jazzfestivaaleille ja Reykjavikiin. Vielä Varangerfestivalen jäljellä, kuten muutama muukin - riippuu ihan siitä, minkä katsoo olevan kesää ja minkä syksyä. Paljon jäi keikkoja tekemättäkin, tuuraajat pääsivät Kanadaan, Ranskaan, Saksaan ja Italiaan, parhaimpana päivänä olisi ollut tarjolla jopa seitsemän keikkaa. Joskus näinkin!

#Rohkeatekijä                              1/5/2016


Dialogues IV -projekti etenee, ja somettaa sitä mukaa kun kerrottavaa tulee. Koneen säätiön tuella projektista julkaistaan vuoden mittaan runsaasti videomateriaalia Youtube-kanavallani TÄÄLLÄ - itse projektihan on kahdeksan ulkosuomalaisen huippumuusikon kanssa toteuttamani levytys, jonka jokainen sävellys syntyy sitä kautta, että muusikot ensin opettavat minulle sitä musiikkikulttuuria, mikä on heitä lähinnä, sitten sävellän tästä inspiroituneena meille duetoitavaa, ja lopuksi painelemme studioon. Tulokset julkaistaan loppusyksystä.


Vaikka prosessi on vielä aivan kesken, voin kertoa, että kyseessä on heittämällä sekä haastavin että inspiroivin projekti, johon olen koskaan nenäni pistänyt. Mukana on muusikkoja joka puolelta planeettaa, joten opeteltavaa riittää...

Soolokeikka! Ensimmäinen sellainen!  2/8/2016


Kulttuuritalon pop up -baarissa, Art Goes Kapakassa voi kuulla elokuun 19. päivänä ihka ensimmäisen soolokonserttini. Luvassa on aivan varmasti jännittävä kokemus itse kullekin, mitään muuta en vielä tässä vaiheessa kykene paljastamaan. Soolokonsepti elää ja kehittyy päivä päivältä, tervetuloa katsomaan missä kunnossa se on ensi-iltanaan!!!

Jatkoa sooloprojektille  3/7/2017


Art Goes Kapakassa 2016 menestyksekkäästi alkanut soolokeikkailu saa jatkoa kesällä 2017. Seuraava mahdollisuus nähdä projekti livenä on Tenho Restobarissa heinäkuun 17. päivä. Odotellessa teen Tuokiokuvia-videosarjaa, eli hetkessä syntyviä sävellyksiä eri tiloihin Suomenlinnassa, YouTubessa julkaistaviksi.

Big Band -syksy 2016 4/10/2016


Tänä syksynä tulen soittamaan sekä UMOn, Sibis Alumni Big Bandin että Sointi Jazz Orchestran riveissä. UMO esittää Maria Ylipää solistinaan Savoyssa elokuvamusiikkia ja Kalle Kaliman säveltämää sekä solisteeraamaa Pulp Friction -konserttikokonaisuutta, Sibis Alumni BB konsertoi legendaarisen ECM-basisti/säveltäjä Michael Formanekin johdolla Koko Jazz Clubilla ja Sointi Jazz Orchestra täräyttää Suomen big band -mesteruuskilpailuissa.

TSS kotimaan kiertueelle  4/10/2016


Tsuumi Sound System suuntaa - vihdoin - kohti kotimaan areenoita joulukuun alun kiertueellaan. Luvassa on kuudesta kahdeksaan keikkaa ympäri Suomen, tarkemmat tiedot ilmestyvät keikkalistaan sitä mukaa kun niistä saa tiedottaa. Kiertueella tullaan kuulemaan paitsi vanhaa materiaalia, myös runsaasti uutta musiikkia 2017 julkaistavalta levyltä!

Macbethin musiikki kerää yhä kiitosta  3/5/2017


Timo Hietalan säveltämä musiikki, jota merkittävin esityskohtaisin vapauksin saan Kansallisteatterin Macbethissä esittää, on kerännyt arvioissa kiitosta varsin yksimielisesti. Olen tästä luonnollisesti iloinen. Esitys olisi myös kokonaisuutena ansainnut paremman vastaanoton! Prosessin alusta loppuun asti nähneenä en voi itse muuta kuin ihailla jokaisen osatekijän työmoraalia sekä korvaamatonta panosta teoksessa. Macbeth, näin muutaman esityksen enää jäljellä ollessa, oli huikea kokemus joka opetti paljon. Kansallisteatteria tulee ikävä.

Kesä!  3/5/2016


Kesäkuukaudet tulevat perinteisesti viemään Tsuumi Sound Systemiä sekä Helsinki-Cotonou Ensembleä Eurooppaan. Luvassa on tällä kertaa matkailua ainakin Maltalle, Saksaan, Belgiaan sekä Italiaan. Suomessakin tapahtuu yhtä sun toista, tarkemmat päivämäärät sekä myöhemmin myös sooloesiintymiset keikkalistasta ->